Het Kunstdossier

Gemakkelijk de culturele en kunstzinnige ontwikkeling van uw leerlingen bekijken? Dat kan met het kunstdossier. Leerlingen creëren eenvoudig een digitaal dossier met al hun "kunstwerken". Als docent kunt u het dossier van de leerling inzien en reacties plaatsen bij de verschillende kunstwerken. Zo staat alles overzichtelijk op één locatie.

Eenvoudig en kunstwerken verzamelen

Door de intuïtieve interface is het kustdossier eenvoudig in gebruik. Leerlingen voegen een kunstwerk toe en geven het een titel, datum en hoofdafbeelding. Zo is de opdracht makkelijk terug te vinden. Daarnaast kunnen ze ook een beschrijving van het kunstwerk, van de opdracht en van de aanpak noteren.

Diverse bestanden uploaden

Er kunnen vele type bestanden worden toegevoegd; van foto's, video's en geluidsfragmenten tot teksten en PDF's. Zo kunnen alle kunstwerken op een plek worden opgeslagen.

Sorteren op vak

In het kunstdossier kan er eenvoudig gefilterd worden op vak. Zo kun je een bepaalde opdracht makkelijk terugvinden.

Werk van leerlingen inzien

Docenten kunnen het werk van alle leerlingen inzien. In het opmerkingenvenster kan de docent per kunstwerk reacties plaatsen.

Personaliseren

Leerlingen kunnen hun kunstdossier een persoonlijk tintje geven door zelf een banner te kiezen. Dit maakt het dossier echt van de leerling zelf.

 

Wilt u een kijkje nemen in het kunstdossier?