Het Kunstdossier

Met het kunstdossier creëren leerlingen eenvoudig een mooi digitaal dossier met al hun kunstwerken. De culturele en kunstzinnige ontwikkeling wordt visueel voor zowel de leerling als de docent. Zien dat je ergens beter in wordt, dat motiveert!

Breed inzetbaar

Van teken- of muziekopdrachten tot verslagen van theatervoorstellingen. Je kunt het allemaal kwijt in het Kunstdossier.  Er kunnen namelijk vele type bestanden worden toegevoegd, zoals foto's, video's, geluidsfragmenten, teksten en PDF's. Deze digitale tool is daarom breed inzetbaar. Wil je het kunstdossier gebruiken voor een vak dat nog niet in het lijstje staat? Geen probleem. Wij kunnen het kunstdossier aanpassen aan de behoefte van jouw school.

Eenvoudig een kunstwerk toevoegen

Het kunstdossier is van de leerling zelf. Door de gebruiksvriendelijke en intuïtieve vormgeving kunnen leerlingen zelfstandig kustwerken toevoegen aan het Kunstdossier. Hierdoor is er minder begeleiding nodig van docenten.

Voor alle kunstzinnige uitspattingen

In het kunstdossier kunnen leerlingen niet alleen kunstwerken toevoegen die zij voor school hebben gemaakt, maar ook kunstwerken die zij in hun vrije tijd hebben gemaakt en waar zij trots op zijn!

Sorteren op vak

In het kunstdossier kan er eenvoudig gefilterd worden op vak. Zo kun je een bepaalde opdracht makkelijk terugvinden.

Werk van leerlingen inzien

Docenten kunnen het werk van alle leerlingen inzien. In het opmerkingenvenster kan de docent per kunstwerk reacties plaatsen.

Wil je een kijkje nemen in het kunstdossier?